Estades de Tecnificació i de Perfeccionament

Aquest any , hem organitzat unes Estades de Tecnificació i de Perfeccionament dirigides per la nostra entrenadora Gemma Fructuoso.  La Gemma ens comenta que com a novetat hi han moltes coses interessants.  Ens ve des de Canàries un entrenador de renom, Leonardo Lienhard, entrenador on la RFEP hi ha dipositat tota la confiança i és el responsable dels Nous Valors de la Federació Espanyola de Patinatge.

A més, combinarem les classes de patinatge (escola i lliure), amb altres activitats aeròbiques, com aero-dance, hip-hop, balls de saló, streching,… donant les classes per professionals d’aquest esport.

També tindrem unes xerrades informatives i algunes pràctiques de persones interessants i dedicades a la seva feina , com ara :  fisioterapeutes, per parlar de lesions, d’Alimentació i de Nutrició; i un autor d’un llibre “estiramientos” on ens vindrà a comentar com es fan els estiraments correctes.  Tots ells són llicenciats o diplomats i tenen un currículum envidiable.

També a la Casa de Colònies, el Vilà de Porqueres, farem unes estades olimpíaques , i entre altres coses, ….   més sorpreses !!!

Aquestes estades estan obertes a totes les persones fan campionats, en tot cas de que no fessim el límit d’inscrits, aleshores obririem portes a totes les persones que fan un nivell inferior, com són les proves B,A i Certificat.

Molt aviat publicarem el tríptic on ens explicaran amb més detall, el preu, dates, lloc i activitats.

També penjarem en aquest blog  la documentació per poder fer la inscripció.

A veure si us animeu !!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: