Club

El Club Patinatge Artístic Palafrugell té els seus inicis a la pista del Casal Popular, en els anys 70, quan era una secció del Club Hoquei. L’any 2002 es constitueix com a Club Patinatge Artístic Palafrugell.

El nostre objectiu principal és difondre entre els nens i les nenes l’esport del patinatge.

El Club intenta promocionar la pràctica del patinatge artístic a diferents nivells, tant en la modalitat de patinatge lliure com de figures obligatòries.

  • El grup Preliminar (modalitat lliure) està format per nens i nenes que no han patinat mai o que comencen a aprendre’n.
  • El grup de Proves (modalitat lliure i de figures obligatòries) el formen els patinadors que pugen del nivell base, que ja han assolit l’aprenentatge bàsic i estan preparats per iniciar-se en salts i cabrioles més complicades.
  • El grup de Competició (modalitat lliure i de figures obligatòries) està format per patinadors que tenen un nivell alt i participen en campionats.

Durant l’any la Federació Catalana de Patinatge convoca diverses proves de diferents nivells que per sorteig s’assignen a una o altra població.

Deixant a part la competició, cada any el Club organitza el Festival de patinatge artístic en què participen tots els nens i les nenes del Club i al qual sovint es convida a participar-hi a altres clubs de la província.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: